Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Неделя, 5 Юли 2020г.
У Нас

Цвета Георгиева си тръгна пияна от НС

Четвъртък, 12 Януари 2012г.
Автор: в. Атака
В края на работния ден на НС отцепилата се от АТАКА Цвета Георгиева си тръгна твърде пияна към изхода на парламента. Депутатката изкара тежък „работен” ден, след среща с репортери на вестник „Атака” и телевизия „Алфа”. Тя отричаше яростно, че съществува писмо на вътрешния министър Цветан Цветанов до Дянков, с което той нарежда 238 хил. лева от субсидията на АТАКА да бъде прехвърлена към ГЕРБ. Варненската депутатка побягна от националистическите медии и не отговори на въпроса дали е забравила какъв е размера на финансовата субсидия, която получава. Все пак точно преди да влезе в стаята на независимите депутати в парламента, Георгиева се обърна към репортерите със закана, че скоро те ще забравят много неща.
Със сигурност обаче българските граждани няма да забравят предателството на Цвета Георгиева. Тя напусна парламентарната група на АТАКА на 16 ноември, като бе единственият депутат от националистите гласувал „за” приемането на Бюджет 2012 г. Въпреки че тогава тя обяви, че няма да подкрепи друга политическа сила към момента, само месец по късно Георгиева прехвърли субсидията си на управляващата партия и обяви принадлежност към ГЕРБ. 
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
13
ЛУД ГИДИЯ - 
Вторник, 17 Януари 2012г.
Ти си долна влашка циганка...Погледни се в огледалото,за да се убедиш...Мърша...
12
da_niela - 
Понеделник, 16 Януари 2012г.
Вижте, хора, крайно време е да се обединим срещу този порок в българския парламент- купуването на депутати.

Аз се чувствам унизена от ситуацията и смятам, че са накърнени основните ми права - парово на избор.
Смятам, че това застрашава и деформира демокрацията!
Това дава възможност на една партия да управлява, без да е спечелила мнозинството, а това значи ДИКТАТУРА!

Мисля, че трябва да организираме съвместни действия - он-лайн петиция, реална подписка, информиране на световните медии.
Да се обединим около тази идея, от там ще преценим какво да правим и да ПРИНУДИМ ГЕРБ да поправят закона.
Какво ще кажете- фейсбук група или нещо друго?
11
Васка - 
Неделя, 15 Януари 2012г.
Чудя се как може да има такива продажни и безочливи хора. Ако имат достойнство трябва да напуснат парламента. Те са избрани от листата на Атака и по този начин те предават хората, които са гласували за тях. Време е да се промени закона. Всички депутати трябва да напускат парламента, които се отказват от партията, която представляват и на тяхно място да влизат следващите от листата. Нямат срама. Цяла България ги гледа.
10
дим - 
Петък, 13 Януари 2012г.
Позор,това са хора без чест и достойнство.Но техните мозъци за съжаление не расъждават в тая посока.Мръсни гадни предатели,а всички знаят какво ги чака,рано или късно те ще бъдат наказани.
9
KK - 
Петък, 13 Януари 2012г.
Срам и позор за онази ГАД дето задигна партийната каса и после си призна най-нагло пред цяла България.За такива и други като тях трябва да има крумови закони.
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16643