Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Четвъртък, 3 Декември 2020г.
Глас народен

Форумите пълни с подкрепа за в. „Атака”

Сряда, 11 Януари 2012г.
Автор: в. Атака
От появата на първата информация за закриването на в. „Атака” преди шест дни форумите на всички информационни агенции бяха залети от мнения в подкрепа на ежедневника на патриотите. Представяме ви малка част от тях:

Старец
АТАКА най-брутално се унищожава от комуноидите на ГЕРБ и БСП по същата схема, с която е унищожавана опозицията след 9 септември. Не напразно начело е генерал Б. Б., възпитаник на БКП. Той обича да повтаря, че бил антикомунист, защото комунистите убили дядо му. А той за благодарност станал охранител на убиеца на дядо си!? По делата му ще го познаете! Сега като най-долен мародер използва политическите трупове, напуснали АТАКА, и чрез тях краде субсидията, която принадлежат на партията. Даже партии извън парламента получават субсидии. Върши се долнопробно закононарушение.

Патриот
Само вестник „Атака” и телевизия „Алфа” останаха медиите, които честно и нецензурирано отразяват обществените нагласи в държавата ни. С удоволствие четях вестника и гледам телевизия "Алфа". Там няма фалш, всичко е истина, която никъде другаде няма да се види и прочете. Да е жив и здрав Сидеров и всички атакисти и симпатизанти.

Българин
Вестника го закри Бойко Борисов, като открадна субсидията на АТАКА чрез дезертьорите-депутати от партията на Сидеров. Просто Б .Б. ги купи. С тях при ГЕРБ отидоха и милиони левове, полагащи се по право на АТАКА. Този финансов удар бе дело на ГЕРБ с цел да се задуши финансово АТАКА - партия, която не разчита на спонсориране от престъпници-олигарси, а само и единствено на държавна субсидия! Питате защо е всичко това ли? Ами защото АТАКА е единствената партия, която води яростна борба срещу антибългарската политика на тоталитарната партия ГЕРБ!
Напълно подкрепям протеста на журналистите от в. „Атака”, които не се страхуват да се опълчат на престъпното статукво, което Бойко Борисов представлява. Самият той е свикнал да мачка медиите и те да изпълняват всяко негово желание. Всеки е чувал за това, че Бойко звъни в редакциите на вестниците и им се кара, когато не е доволен от написаното. Е, това с „Атака” не може да стане, нито с телевизия „Алфа”. Затова и Б. Б. удря директно по финансирането на вестника, като по този начин мисли, че ще им затвори устите. Не, Бойко, няма как това да стане. Защото зад „Атака” стоят стотици хиляди избиратели и читатели на вестника, които няма да го изоставим. 
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
6
Цеца - 
Понеделник, 16 Януари 2012г.
Това беше най -хубавия вестник издаван досега .Всички много тъгуваме за него.
5
БАЙ КРУМ - 
Неделя, 15 Януари 2012г.
Волен Сидеров е рядко срещан Феномен, говорещ Истината.
Такива хора като него са ни мн нужни в нашто все още непрозряло общество.

България може с него само да се Гордее!
4
patrioti - 
Четвъртък, 12 Януари 2012г.
Едва ли има безгрешни и абсолютно прави, но да се подигравате с истината не води до нищо добро и .... си е направо престъпление. Днес да застанеш в редиците на АТАКА и да поддържаш патриотизма си е истинско геройство.Не е нормално да се подиграваш с единствената патриотична организация ,която не е участвала в ограбването на страната в последните 22 години
3
гражданин на РБ - 
Четвъртък, 12 Януари 2012г.
Не е задължително да си от АТАКА ,за да разбереш или разбираш елементарни неща. Съвсем нормално е всеки да е повлиян от медийното облъчване , но има елементарни истини в живота , които са като аксиомите в математика.
Всеки със своята истина , но истината е винаги една и пътя към истината е един-“Съединението прави Силата“!Народа , докато не намери сили в себе си и смелост да гласува за партия или личност , която е най-злепоставяна от политици участвали в ограбването на България и сам да разбере колко е вредното медийно „облъчване“ и да се научи да мисли свободно , то все така ще продължава подигравката с него(народа) и налагания му геноцид ще продължава.
2
Peter - 
Четвъртък, 12 Януари 2012г.
Всеки разумен човек( които мисли за себе се) в света би гласувал за човек като Волен Сидеров ! Защо ли ! Много е елементарно ! ЗАЩото голяма част от българите мислят като Волен Сидеров(мое мнение формирано от пътуванията в страната и коментарите на противници на АТАКА и пр.) , но повлияни от пропаганданата машина , която брани интересите на олигарсите като натрапва непрекъснато негативи към АТАКА и Волен Сидеров , а умишлено укрива и не споменава многото позитивни действия , думи , дела на АТАКА и нейният лидер.
Ако се питаме каква сметка си прави Сидеров и какви са неговите интереси , много е ясно , че каквито и „сметки“ да си прави , то неговите интереси съвпадат с тези на голямата част от честния трудов народ, на всички български граждани.!
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16655