Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Понеделник, 17 Февруари 2020г.
Последна

ГЕРБ пръска 1,6 млн. лв. за семинари за МВР, НОИ и НЗОК

Четвъртък, 1 Декември 2011г.
Автор: в. Атака
Правителството се кани да изхарчи 1 613 333 лв. под носа на народа за семинари, обучения и анализи как да се оптимизират МВР, НОИ и НЗОК. Това се разбира от пуснато в Държавен вестник обявление за обществена поръчка за предоставяне на консултантски услуги за оптимизиране на работата в изброените структури. Прогнозната стойност за консултантските услуги за оптимизация в системата на МВР е 833 333.33 лв. А тази за структурите на здравната каса и НОИ - 780 хил. лв.
Планирани са и семинари за обучение на най-малко 400 служители на МВР (не по-малко от 15 семинара за по 27 служители, от които минимум два - в София, с минимална продължителност 2 дни, с осигуряване на хотел 3-4 звезди, зала, транспорт, нощувки и храна и др.), организирането на един двудневен семинар извън София за обучение на най-малко 60 служители на МВР (с осигуряване на хотел 3-4 звезди, зала с озвучаване и др., транспорт, нощувки и храна и т.н.).
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
1
KK - 
Четвъртък, 1 Декември 2011г.
Пир по време на криза
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16631