Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Четвъртък, 3 Декември 2020г.
Четиво

Планетата, причинила Библейския потоп, отново наближава Земята

Четвъртък, 1 Декември 2011г.
Автор: Александър ТОМОВ-син
Гигантското небесно тяло дори отдалеч оказва влияние върху човешкия мозък 

Според най-известното предположение животът на Земята е възникнал поради уникално стечение на обстоятелствата. Според една от хипотезите той е бил донесен от извънземни пришълци, обитатели на планетата Нибиру, известна още като планетата Х или 12-ата планета, описана в свещените текстове още от дълбока древност. Траекторията на Нибиру е много странна и според някои учени противоречи на законите на съвременната астрофизика. Гигантското космическо тяло е няколко пъти по-голямо от Земята и е наблюдавано от стотици обсерватории по света. Засега няма конкретни доказателства, но съществува теория, според която е Нибиру, намираща се  далеч от нас, ще да се насочи към Земята и Слънцето. Има голяма вероятност приближаването на толкова голям космически обект

да промени земната
ос и скоростта на
въртене
Това на свой ред би могло да предизвика апокалиптични стихии, като непознати по размер наводнения и чудовищни земетресения. Според някои окултисти и тълкователи на календара на маите е възможно това да стане в края на 2012 година и да предизвика края на света. Въпреки че подобно предположение не се възприема много сериозно от академичната астрономия, която твърди, че засега не съществува подобна опасност, на теория тя не отрича, че приближаването на подобно небесно тяло може да предизвика драматични промени. Тоталното преобръщане на климата на свой ред ще предизвика както възникването на нови и непознати болести и бактерии, така и голяма промяна на възприятията и човешкото съзнание. Предсказателите и езотериците смятат, че Нибиру влияе върху човешкия мозък от разстояние и дори, че много от войните и световните конфликти са причинени от нейното въздействие.
Подобна хипотеза и развитието на такъв драматичен сценарий са били описани в древните истории на маите и ацтеките, както и в някои трудове на Нострадамус. Според маговете това е наказанието от Бог (боговете - сътворители на човечеството), изпратено на хората заради техните грехове. То е нещо като изпитание, което има за цел да провери дали хората могат да се спасят от самите себе си и да оцелеят въпреки саморазрушителните си импулси.
Колкото и невероятно да звучи тази хипотеза, тя не е напълно лишена от научно обуславяне. Доказано е, че има био- и електромагнитни полета в открития космос, които са в състояние силно да повлияят на човешкото съзнание. Възможно е те да бъдат породени от доближаването на голямо небесно тяло, дори ако то все още не се вижда. От друга страна, физическите последствия от подобно тяло също не противоречат на науката. Не е изключено

тези полета да
променят генерално
атмосферата
и съотношенията на количествата на газовете в нея. Възможно е това да не се случи изведнъж, а да бъде бавен процес, който да протече за повече от сто години. Някои ексцентрични учени смятат, че той вече е започнал и дори търсят доказателства за това.
Статистиката сочи, че от 1950 година насам нощите по цялата планета са станали с около половин градус по-топли спрямо предишните 1000 години. Някои тълкуват това явление като бавно, но сигурно нарушаване на земния климат. Ако този процес започне да се развива с по-голяма скорост, в близките столетия е възможно това да доведе до цялостно и необратимо затопляне на океаните. Това, заедно с другите атмосферни промени, може да предизвика покачването на тяхното ниво с повече от половин метър, което би причинило чудовищни наводнения и би разрушило стотици градове. Драматично ще се промени и кръговратът на водата. Може да се появят невиждани поройни дъждове, които да продължават с месеци. Силата на разрушителните ветрове, като торнадата и ураганите, ще се увеличи в пъти. Подобна картина напомня за Библейския потоп, който не е изключено да се повтори.
Много вероятно е от масовите наводнения да се появят непознати бактерии и микроорганизми, предизвикващи смъртоносни болести. Адаптацията на човека към новите атмосферни условия може да се окаже много трудна и дори непосилна задача. Възможно ли е подобен сценарий да бъде избягнат? За щастие науката смята, че такова развитие на нещата в близките столетия е много малко вероятно. А пък за религиозните хора и окултистите то е почти неизбежно и неговият процес ще бъде многократно ускорен от приближаването на планетата Нибиру. Според тях все

още не е късно
апокалипсисът
да бъде избегнат
Те смятат, че той ще бъде наказание от Бог, ако човекът не се покае и не спре с безсмислените войни и унищожението на собствената си планета.
Според психолозите обаче всички подобни теории са нещо като въображаем сценарий, който изразява страх и чувство за вина. Той може да се възприема също така като символичен израз на агресията, животинската природа и разрушителните импулси. С други думи фантазирането за някаква нереална заплаха е своеобразен страх от заплахите в настоящия момент. Истината е, че апокалиптичните сценарии още от дълбока древност играят ключова роля в стотици религии и учения. Не е изключено те да изпълняват функцията на нещо като глобален импулс за самосъхранение, който да сигнализира за възможна реална опасност. Затова се смята, че независимо дали имат реална основа, хипотезите за апокалипсиса винаги имат някакво реално значение в съвременния свят.

Най-близо до заплахата ще
бъдем през декември 2012 г.


Нибиру, наричана още "десетата (или 12-ата със Слънцето и Луната) планета", е открита през 1983 г., но едва преди 13 години е потвърдена окончателно от НАСА. Тази планета е спътник на Слънцето и е влязла в Слънчевата система с орбита по часовниковата стрелка, поради което Земята е била разтърсена от изключително мощна външна сила. Преди много години тя е имала и луна, която при сблъсъка с друго тяло от нашата галактика образува астероидния пояс до Марс. Нибиру се приближава към Земята с всяка изминала година и вече е видима с просто око. Най-близо обаче ще бъде през декември 2012 г., когато е предполагаемият сблъсък. Теорията на учените за него е, че при преминаването на Нибиру през астероидния пояс на Марс тя ще разсее орбитите на астероидите, които ще започнат хаотично движение в Космоса. Това ще доведе до разтапянето на ледниците и навлизането на нови студени и сладки течения в океаните. Последиците ще бъдат невиждани наводнения и климатични аномалии.
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
3
ревмата - 
Събота, 3 Декември 2011г.
ясно си е от по-ясно.Края идва.Само че дано си е от раз.Тва че си е крие е ясно.Значи има истина.
2
Novae - 
Петък, 2 Декември 2011г.
Новата култура през епохата на Водолея

Под това заглавие във Варна мои съмишленици от Дружеството по Радиестезия публикуваха същите изводи, до които и аз бях стигнал-че предстои промяна във въртенето на Земята около оста си.. Те не бяха запознати с моите автори, които цитирах, но така или иначе изводите им съвпадаха с моите.
Професор Борсарело от друга страна изказваше благодарност на Сосюр, Биот, Собил и Шлегел за това, че са успели да разгадаят Китайския Календар. Той по своето същество е нещо като компютър за отвореността на токите по дни от година — том 1, с.17. — съобразно един строг цикъл. Според изследванията на тези учени, от 18 Февруари 1995 г. трябваше на „небето” да започне да господства един меридиан - по професор Горие. Два дни преди тази дата, на 16 Февруари 1995 г. в Япония стана голямо земетресение в град Кобе. Загинаха над 500 000 човека. За мен това означаваше, че оста на земното кълбо е започнала да се измества в някаква посока, съобразно с влиянието на движещото се Слънце по цикъла от 25 920 земни години. Тоест, започна се изместването на Северния и Южния полюси. Така мислех. Крайно доволен останах, когато на следващата година вестник „24 часа” публикува една статия, че за една година, Северният полюс се е изместил с цели 90 сантиметра. Ако приемем, че това е темпът на преместване, означава, че по-настоящем в края на 2010 г., оста на Северния и Южния полюси е вече изместена на повече от тринадесет метра! В това аз виждам промяната на климата, за която така обширно пишат през настоящата 2010 г.
Според мен, ще има катаклизми и те вече се проявяват. Вероятно, както твърдят маите, ще има големи промени. Едва ли ледовете на полюсите ще останат по местата си. Вече се писа, че айсберг от около 2500 кв.км. се е откъснал и приближава към Австралия. Станаха големите земетресения в Хаити и Чили. Турция я разтресе земетресение на 06 март 2010 г., пострадаха доста по крайбрежието на Франция и Белгия от силни урагани. В това отношение, предлагам на моите читатели да проследят следните три линка-там има чудесни филми с участието на световно известни учени, дебатиращи за и против т.нар край на света. Според мен край няма да има, ще има все пак оцелели хора, но ще трябва да почнат своя живот от началото, защото досегашните знания няма как да се съхранят и използват без нужните им атрибути. За това, предлагам да четете и запомняте казаното в тази книга, за да Ви бъде полезно, ако оцелеете.

Твърдя, обаче, както споменах по-горе, че ако ще става нещо, няма да е точно на 21 Декември 2012 година, а два дни преди тази дата-както стана със земетресението при Кобе, в Япония-на 19 Декември 2012 г. Защо? Все пак американският изследовател, който пръв писа за тези промени, вероятно не е взел предвид факта, че календарът на маите закъснява малко от астрономическия календар с части от секундата. И ако знаем с колко закъснява, можем да изчислим за два дни, преди колко години са сътворени Китайския Календар и този на маите, например.
Мои приятели ме питат, накъде ще се обърне Земята после. Не знам с точност, но знам, че Русия вече счетоха за правилно да подчертаят, че земята под Северния Полюс е тяхна, като поставиха знаме на дъното на морето. Иначе си спомням нещо, което бях прочел през 1962-64 година в списание ”Космос”. Там се говореше за една фигура от специален метал, която била немерена и която поставяла много въпроси пред учените. Един от тях беше изказал идеята, че това е Додекаедър, имащ десет върха и общо 12 петоъгълника. Според същия автор, Земята била устроена на този принцип -12 те петоъгълника. А това означава, че оста на Земното Кълбо ще се завърти именно около един от върховете, който засега отстои на 72 градуса от полюса. Пак от същия автор се казваше, че Бермудският Триъгълник попадал в една такава точка от върха на петоъгълника, същото важало и за град Железногорск от бившия СССР. И като взема предвид затоплянето през последните години, нищо чудно България да се окаже в субтропичен пояс!Високите летни температури през 2008, 2009 и 2010 г. като че ли сочат именно на това…


ДОДЕКАЕДЪР

Длъжен съм да представя и другата гледна, точка поради което изнасям текста на една статия от вестник „Феномен” от Март 2010 г., но преди това нещо от Зодиака. Ето експресната новина, която само ни подсказва, какво може да се случи.
Земетресението в Чили премести цял град с три метра
09 Март 21:53
Мащабното земетресение в Чили е преместила град Консепсион с 303.9 см на запад. До този извод стигнаха експерти, сравнявайки данните, получени с помощта на GPS от преди и 10 дни след пагубното събитие. Информацията показва, че местоположението си са променили и други части на Южна Америка. Например столицата на Чили Сантяго се е придвижила с 27 см на югозапад, а Буенос-Айрес се намира на 2 см от предишното си разположение.
Учените възнамеряват да пуснат в експлоатация още 50 GPS станции в допълнение към работещите 25. Това ще помогне да се установят още по-детайлно промените и деформацията на земната кора.


http://novini.dir.bg/news.php?id=7194143
Русия засилва присъствието на военноморския си флот в района на Арктика
Ekip News - 03 Октомври 08:22

Русия засилва присъствието на военноморския си флот в Арктика, зона богата на въглеводородни ресурси, предаде “Франс прес“, като се позова на изявление на командващия на военноморския флот на Руската федерация адмирал Владимир Висоцки пред руската агенция РИА “Новости“.
Адмиралът уточни, че засилването на присъствието касае всички бойни единици на Северния флот и на Тихоокеанския флот на Руската федерация. Висоцки допълни, че е предложил на руския премиер Владимир Путин да разположи бойни кораби в руските арктически пристанища, за да гарантират сигурността на морския полярен път. Топенето на ледовете, причинено от глобалното затопляне, може в крайна сметка да доведе през лятото до появата в този район на стратегически морски път между Европа и Азия, върху който Русия да има контрол. Изявленията на адмирала могат да породят гнева на останалите арктически страни (САЩ, Канада, Норвегия и Дания), още повече, че миналата година руският външен министър Сергей Лавров увери, че Русия няма намерение да увеличава присъствието на силите си в Арктика, отбелязва “Франс прес“. Според американски геолози в Арктика може да се намират 13 процента от неоткритите досега в света петролни залежи и 30 процента от неоткритите залежи на природен газ. Това представлява истинска манна небесна в тази зона, която заради свиването на ледовете става все по-достъпна. Поблазнена от тази перспектива, Москва твърди, че подводната планинска верига Ломоносов е продължението на руското континентално плато. За да подкрепи тези си претенции, Русия заби през лятото на 2007 г. руското знаме на 4000 метра дълбочина под Северния полюс, припомня “Франс прес


1
Иванчо - 
Петък, 2 Декември 2011г.
а да сме в синхрон с Нибиру, отдогодина трябва да откажем бирата :)
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16655