Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Неделя, 29 Март 2020г.
По света

Бабаитлък

Петък, 16 Септември 2011г.
Автор: в. Атака
Турските медии решиха, че Камерън и Саркози са посетили Либия, защото се уплашили от влиянието на турския премиер Ердоган, който трябва да пристигне в Триполи по същото време и затова са се втурнали да го изпреварят. С присъщия си бабаитлък проправителствените вестници край Босфора излязоха със заглавия като "Криза на ревност!" (в. "Йени шафак"), "Саркози се втурна да изпревари Ердоган" (в. "Радикал"), "Премиерът Ердоган паникьоса двамата лидери. Защо е това бързане, господа" (в. "Миллиет"). Според тях "огромният интерес към турския премиер", който вчера беше в Тунис, е предизвикал завистта на Саркози и Камерън, които "искаха да прескочат Турция преди операцията на НАТО в Либия".
Турските коментатори пропускат два важни факта - независимо колко харизматичен им изглежда собственият им премиер, той беше голям приятел на сваления Кадафи (на снимката). А онези, които отпускат пари на новия режим в Триполи, се казват Саркози и Камерън.
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16635