Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Неделя, 17 Февруари 2019г.
Коментари

АБВ като забранено лекарство - Гоце го тества под масата

Петък, 16 Септември 2011г.
Автор: в. Атака
АБВ е замразен проект за тези избори, зави вчера Гоце Първанов. Това си е опашата лъжа, защото и кандидатите за президент и вицепрезидент на БСП - Ивайло Калфин и Стефан Данаилов, и мераклиите за кметове от общините, които на времето го издигнаха за втори мандат, са си негови хора. Накратко, Гоце тества своето движение-партия АБВ като незаконно лекарство - без да е обявено официално, направо нелегално.
Защо го прави така ли? Много просто - първо, се надява да вкара много свои хора в местната власт. Известно е, че който плаща музиката, той я и поръчва. Ако неговите хора станат кметове, те ще оказват много по-силно влияние върху местните структури на БСП отколкото партийните секретари. Това ще е много полезно за Първанов, когато дойде време да се издигат делегати на следващия конгрес на БСП. Очаква се те да го подкрепят в битката за лидерското кресло на "Позитано" 20.
Е, случват се и засечки - структурите по места да разкрият козните на Гоце и да откажат да издигнат неговия човек. Но и за това си има цяр - структурата на Първанов организира издигането им като независими кандидати. Това на практика е удар в гръб срещу БСП. Защото по този начин макар и неформално се разцепва местната структура. А монолитността на БСП е най-голямата й сила.
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16608