Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Неделя, 17 Февруари 2019г.
Коментари

Кунева е кандидат на гробокопачите на България

Събота, 11 Юни 2011г.
Автор: Александър Томов
Зад президентската кандидатура на Меглена Кунева стоят всички ония, които по един или друг начин ограбиха страната ни по време на целия кошмарен преход. Зад нея стои онова телевизионно недоразумение, което за пари е готово на всякакви долнопробни зевзеклъци, включително и това да рекетира министър-председател за облаги срещу поддръжка. Същата тази тв визитна картичка на камуфлажния ни преход спретна цял "интелектуален щаб" на чалга-културата, който да манипулира родната публика, пълнейки междувременно своите банкови сметки.
Зад Кунева стоят бившите ченгета начело с "панорамния" телевизионен доносник, известен с псевдонима си Талев, който в продължение на прехода канеше най-често колегите си по доноси да ни обясняват какво точно трябва да правим по пътя ни към тяхната "демокрация". Този мустакат ментор успя благодарение на собствената ни наивност и незнание и в крайна сметка обслужи всичките тия бъдещи богаташи, а накрая и той самият си вдигна палат в подножието на Витоша със собствен трафопост, представете си...
Зад кандидат-президента Кунева стои и един от главните виновници за големия грабеж на прехода - онзи, който  обещаваше за 800 дни да ни вкара в рая. А вкара там единствено собствената си многобройна чуждоземна рода и острига българските гори така, както поробител не ги е стригал...
Зад Кунева стои и бившата сервитьорка Долорес от едно заведение в Западния парк, край който аз съм израсъл.
Там е и жонгльорът с външния ни дълг, дето бе засечен преди време на яхтата на друг наш ангел-хранител, когото мафиотският Господ премахна с един изстрел.
Зад кандидатурата на въпросната Кунева стоят знайни и незнайни рушители и грабители на България заедно с поредния  обслужващ ги персонал от някоя си пееща Мариана, от посредствените Нети и Дони, от  снимащата Иглика и спрял да злоупотребява с чашката напоследък актьор. Винаги ги е имало такива, защо да им обръщаме внимание, за тяхна сметка си е. Зад Кунева стоят всички ония от дълбоката сянка, дето потапят от години България в мизерия и подлост, в манипулации, в алчност и в невиждано зло.
Защо застават зад нея и какво цели с тая своя кандидатура забележителната наша номенклатурна кариеристка, която навремето в Брюксел се е "срамувала, че е българка"? Защо, ако не за да продължи това, което продължава повече от 20 години. Тя е нашето наказание за някогашната наша наивност, почтеност и честност, за нашата вяра в истинските демократични ценности, които някога така жадувахме и към които така се стремяхме. Тъкмо Кунева и другият родеещ се с нея класически предател на нашата демокрация Иван Костов, както съвсем точно го е определила в забележителното си интервю за в. "Атака" журналистката Колтуклиева. Кунева и той, заобиколени от своите блюдолизци, от своите явни и тайни помагачи - през Гоце до всички останали, както отново съвсем правилно и поименно ги е  назовала Колтуклиева... Български народе, докаран до дъното  на погнусата и отчаянието, запомни завинаги тази позорна кандидатура, която е позор не само за България, а и за всички честни българи, които все още живеят и страдат у нас ...
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
2
муспи - 
Събота, 11 Юни 2011г.
ПАНТЕФФИАДА
Господа научни работници, братя, позволете ми от името на Централния комитет и лично от поверения в делата ни американски другар, да ви благодаря за готовноста да ме изслушате. Упълномощен съм до разгледам някои натрапващи се проблеми около така нареченото Освобождение на България?! Аз съм историк, научен работник, и затова няма да се впускам в популистка демагогия, а ще боравя с исторически факти и интерпретирам в светлината на 21 век.
Българи се наричат едно неголямо племе в Империята, със свой език и донякъде бит, но без култура, и особено - без история. Аз, професионален историк, признат и награждаван и при комунизма и демокрацията, известен в Империята и чужбина, прилично богат, заявявам открито - България няма място в Историята! Позволете ми да си послужа с парадокса за да осветя силата ни, - тя никога не е присъствала в Историята, откъдето ние сега ще я изгониме!
В какво се състои това тяхно Национално Освободително движение? Вижте само наниз от дезинформация, - че те не са нация, от кого се освобождават? от тези дето са им поели издръжката, - а как се движи раята! - дават ли ти еж, гонят ли те беж. Не искам да превръщам моята научна лекция във фарс, но не мога да не възкликна с тяхния Ботев, за да ви спусна на тяхно ниво - "Ах, летете екскадрони!" Той се изразява съвсем отвлечено, в изблик на плебейски емоции, но аз искам да го попитам - какви 'екскадрони' бе русофил, скрит антисемит? Екскадрили ще кажеш, - но антизападникът си е ренегат даже в такова безсмислие като подбора на думите си. Мухльо, светът с думи не се поклаща а със сила. Тя е онова прекрасно нещо което гони думите, всички, даже и на измета.
Другари, едно време здравият марксизъм ни учеше, че искаш ли хармония и ред в общиството, разгърни диктатура на пролетарията! Искаш ли мир - готви се за война! Воювай, за да получиш рахат и берекет и такова пластене на благо, дето и най добрия мир не може да достави.
Другари, братята подбраха тези двамата, Левски и Ботев не случайно за глашатаи на тези процеси в западните виалети, провеждани от нас в рамките на модернизацията на Импирията. Добрите стопани винаги са използвали терористи в разрушението, за което люцифер ни е призвал преди още появата на човека. Да ги хрантутиме в Занданите? когато те могат да фурлатисват раята, докато Англия зида в този изпърдян регион.
Другари Народни Представители, насочете си вниманието си към този северозападен, провинциален терорист Левски (Васил Иванов Кунчев), и чуйте: "Цар ли! Че цар си имаме и сега, - чиста и свята република!" Сякаш извадено от репертоара на нашите, да ги нарека зидари, макар и второстепенни, от '80г. насам. Че царя и не се заекна за монархия, а напираше за най разкрепостена република. За ултрарепубликанските идеи на Станишефф, Костов, Софиянски, Филип, Бойко и Първан, Кунева Масларова и Фурцева и разкошното украшение Ахмет Доган - да не говорим. А за крилатите републикански дела пред които всеки император би се посрамил, - на гордите гигантски орли на синедриона Луканов, Паси - Исак и Соломон и на поредния американски посланник и плеадата незнайни бойци на тихия фронт, които премятат милиарди насам натам по банките и зидат това, което за раята сме го спуснали като - Нов световен ред, само преклонение.
Аз не обичам да се хваля, има кой да ме слави, другари, вие ме знаете като скромен труженик, опитващ се да бъде в крак с Великите зидари, което в очите на голтака е, можете ли само да си представите! - предателство?! Виждате, простотията си има своя логика, а и аз не на тях държа лекция, а на вас. И този Левски, сякаш съм го упълномощил, цитирам - "а колкото до мен, ще отида в други поробени страни да правя това което правя тук". Видяла жабата че подковават вола и си вдигнала крака. Като историк бих допълнил само, че вместо други страни е бил казал Русия, но антисемитите не им отърва и са си го самоцензурирали. Но това са периферни тънкости, основното е че този гяур ни трябваше да размирва раята, от което ние да пластиме добро, пластиме и пластиме това дето той не знае и какво е.
Другари, имаме работа с обикновен фашизъм. Нямям намерение да му поставям идеологията до нашите величествени идеи, само ще обърна вниманието ви към чисто прагматичното въпросче - откъде са униформите на Ботевите четници? Отоманската империя не е произвеждала такава дрян, и от най забутаните сокаци в Стамбул не можело да се доставят? От Русия! Че само това е достатъчно да бъде обявено цялото им Освободително движение в антисемитизъм, - и нашите хора в Англия много добре са го разбрали.
Другари, Господа, Братя говоря ви като на приятели, които няма защо да се надлъгват, а се потапят в сиянието на люцифер, в насладата от обща размяна на хитрости. Че ние все сме си свои, всички сме със стаж, всички знаеме че Сградата се строи от зидари, а не поети. Какво е такава изгъзица "поет"? Ето, аз един образцов зидар, как ще ви обясня: Поет е тази надстройка, бих уточнил - притурка в зидането, която бих бил поверил на дъщеря си, знаете, в моя случай на внучката, да я прави в свободното си време.

Но... стига ми този награда -
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода... - Ха ха ха! от всичко внимание заслужава само че е сиромах! Защото, при такова условие само, в тонове радиус наоколо, все едно че нищо не казва. Шалом Другари, време е за бюфет, а и всеки да маха по задачите.
1
дори - 
Събота, 11 Юни 2011г.
по-добре не може да се каже!
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16608