Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Понеделник, 17 Февруари 2020г.
У Нас

Скандалните въпроси от анкетата на „Бултюрк“:

Събота, 17 Юли 2010г.
Автор: в. Атака
От трибуната на парламента лидерът на АТАКА Волен Сидеров напомни най-скандалните въпроси на анкетата, инициирана от "Бултюрк": Съгласни ли са мюсюлманите да се върнат турските имена на селищата в България? Искате ли турския език да бъде задължителен в училищата? Желаете ли назначаването на мюфтиите в България да бъде с одобрението на Истанбул, както е било в близкото минало? Единственият въпрос който липсва, но който би било логически да се добави е: Желаете ли възстановяването на турската империя и на халифата на българска територия или желаете ли България да стане провинция на Турция, заяви още Сидеров. За нас тази анкета е изключително сериозно предизвикателство за българската национална идентичност и достойнство, бе категоричен лидерът на АТАКА.
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
1
българин - 
Събота, 17 Юли 2010г.
Тия така наречени "турци" надушиха и този патриотичен сайт и започнаха да драскат. ЕСТЕСТВИНО ,ЧЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ НЯМА ДА СЕ ДОПУСНАТ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ИМАМЕ СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО СЕ ГРИЖИ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16631