Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Понеделник, 17 Февруари 2020г.
У Нас

Маска на Ататюрк пред св. „Александър Невски“ е светотатство

Събота, 17 Юли 2010г.
Автор: в. Атака
Волен Сидеров използва въпроса към Николай Младенов, за да обясни още веднъж, че снимките миналата седмица на турската телевизия пред храм-паметника "Александър Невски" са били незаконни. "Без разрешение от общината телевизията разположи тежка техника на площад "Свети Ал. Невски": кранове, автобуси, микробуси, с незнайно съдържание. Екипът й пътуваше с хора от организация "Бултюрк". Когато група народни представители от партия АТАКА, начело с мен и зам.-председателя на парламента г-н Шопов, ги запитахме защо снимат там без разрешение, оказа се, че за тяхното присъствие не е уведомена общината, не знаеше дори и полицията. Повикахме полиция и тя ги помоли да си тръгнат, тъй като те бяха в нарушение на българските закони. След което обаче временно управляващият посолството на Турция, някой си Юджеер, отива и иска среща в МВнР, среща се със заместник министър Люцканов и светкавично същия ден е изготвена паметна бележка, която е разпространена до всички висши институции, в която има лъжи. Там се казва следното, цитирам, "че група депутати, водени от Волен Сидеров са се намесили, когато е снимал екипа и се е стигнало до пререкания и сблъсък, при който е бил свален турският флаг от автобуса на заснемащия екип". Груби лъжи. Турският флаг стоеше на една трибунка пред входа на православната църква "Св. Александър Невски" и пред тази трибунка стоеше момиче с маската на Кемал Ататюрк. Ето, с тази маска момиче, т.е. самият Ататюрк стои пред храм-паметника "Александър Невски" и всичко това е гарнирано с една трибунка с турско знаме. Аз си позволих да сваля това турско знаме, но не от автобуса на снимащия екип и го връчих на екипа. Това се случи. А то е предадено по един превратен начин и ние смятаме, че подобна клеветническа нападка срещу една парламентарно представена сила дискредитира България", съобщи още Сидеров.
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
7
БАЙ КРУМ - 
Събота, 17 Юли 2010г.
До тук стига турската интелигентност и тая на без-кур-чо!

http://www.youtube.com/watch?v=LvvSEque3Ko

Народе, да ти е пълна не само чашата, но и пушката
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
6
ЧОВЕК - 
Петък, 16 Юли 2010г.
Бозкурт, предлагам ти среща на мястото на мавзолея - да те видя колко си смел.Ако откажеш предлагам да ти изтриват писанията.Казах!
5
JOKER - 
Петък, 16 Юли 2010г.
MUSULMANSKATA RELIGIA E PLODOVO DARVO BEZ PLODOVE.
ZA KAKVO E DISKUSIATA?TOVA SA FAKTITE.NISTO NE SA DALI NA NACHATA ZIVILIZACIA.NISTO.SAMO ZLOBA I PARAZITIZAM VARHOU GARBA NA CHRISTIANITE.
OTKADE IDVA TIAHNATA ZLOBA?ot POLUGRAMOTNOSTTA IM.
4
anukana - 
Петък, 16 Юли 2010г.
BOZKURT,дори и да има 0,000000000001 % да стане,ти ще си пукнал от злоба и глупост.Хахахахахахахахахаха...смешко!
3
муспи - 
Петък, 16 Юли 2010г.
С диваци не може да се разговаря. На тях не може да им се каже, например, вие виждате ли някакво противоречие между това кото правите в чужда държава и недопустимуста това да го направят българи в Турция. Ще отговорят - вие като не се размножавате, - казано присмехулно, един вид толкоз можете да се любите, - какво искате, с нас ли да се мерите. На последвалия въпрос - вие щом така успешно се развъждате, защо мизерията е при вас, от Мароко до Сингапур, и джихада ви е да се наместите при тези дето не се размножават, Европа, и друго няма? Ще отговорят - говорите тези сложни изгъзици защото не ви стават пишките, и ще цитират оня мула - последният мюсулманин е повече от тяхния император. Обърнете внимание - 'последния', при тях ерархията си е дадена от алаха, но напират да паразитстват нри бялия човек, където всички имат право да грабят.
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16631