Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Понеделник, 20 Май 2019г.

Търсенето в архив извежда резултати само от броевете показани по долу. *


От: До:


Моля, изберете поне един критерий за търсене.

Димитър Аврамов, мажоритарен кандидат от АТАКА в Кърджали: Автобусите с турски гласоподаватели вече пътуват към Кърджали

Брой: 1126 | Дата: 2009-06-24
Автор: в. Атака

Димитър Аврамов е политически анализатор във в. "Атака" и телевизия СКАТ. Роден е на 2 октомври 1943 г. във Враца. Завършил е българска филология в Софийски университет "Свети Климент Охридски". Има двама сина. Автор на много разобличителни разследвания, касаещи турцизацията и далаверите на кръга около Ахмед Доган. Димитър Аврамов е и съавтор на шест серийния документален филм "Новото робство", излъчван по СКАТ.

- Г-н Аврамов, какво означава да се изправиш като кандидат за депутат в Кърджали от листата на АТАКА срещу лидера на ДПС Ахмед Доган?
- Очаквам тежка битка, защото Кърджали е един от бастионите на ДПС, предимно там ще се изсипят и автобусите с изселниците от Турция. Имам информация, че в Бурса, Измир, Истанбул и други градове тече трескава подготовка за това с участието на разни съмнителни изселнически организации като "Балгьоч" и държавни ведомства, включително специалните служби. Управляващата у нас тройна коалиция отказа да промени изборното законодателство, така че да блокира възможността хора, които не само не живеят у нас, но се отнасят враждебно към България, да диктуват политиката й със своя глас на изборите. Това е поредното предателство спрямо националните интереси и зелена улица за Анкара да се намесва във вътрешните ни работи. Високопоставени турски представители, държавници, политици, дипломати гледат на Кърджали като на турски вилает, нарушават грубо дипломатическия протокол и необезпокоявано шетат в региона, или привикват лидерите на ДПС за съответния инструктаж. Градът е и един от основните пунктове за прокарване на т. нар. ислямска дъга, насочена срещу православието и славянството. АТАКА ще направи всичко възможно, за да разбие този бастион.
- На публичния дебат в Кърджали преди дни Ахмед Доган отказа да застане пред камерите и прати свой заместник. Как ще го коментирате?
- Доган досега не е участвал в нито една подобна среща, защото бяга от неудобните въпроси. По същата причина и не стъпва в парламента, докато се изявява като депутат. Истината е, че той се страхува, понеже много добре знае, че няма аргументи, с които да защити своята антибългарска дейност, кражбите и турцизацията на Отечеството.
- Защо е жизнено необходимо ДПС и неговите обръчи също да бъдат разбити, с какво това ще бъде от полза за България?
- Необходимо е, защото лидерите на етническата партия не само шпионират България и работят за разпокъсването й на автономни области и мюсюлмански анклави, но и години наред разграбват националните ни богатства. ДПС стана синоним на тежка корупция и престъпления срещу държавата, ползвайки се удобно от сервилността и продажността на нашите пишман-политици, някои от които станаха и ортаци на Доган в ограбването на страната. "Обръчите" са част от мафиотските схеми за изсмукване на жизнените й сокове, което я изпрати на икономическото и социалното дъно. Тези схеми са и звено от една отработена стратегия да се саботира държавата, чрез лостовете на властта и обвързването на организираната престъпност с най-високите нива на управлението.
- Вярвате ли, че с евентуалното излизане на Доган от властта той може да бъде разследван за безбройните далавери, в които е намесено името му?
- Това ще стане, ако АТАКА има съществено участие в управлението на страната. Ако на държавното кормило застанат честни, подготвени, национално отговорни хора, които няма да правят безпринципни компромиси, а ще извадят на светло всички далавери и престъпления на Доган и велможите му. Както и на други персони, с пряко участие в сделки, ощетили България с милиарди и сринали нейния икономически, енергиен и политически суверенитет. Това ще стане и ако се извърши решителна промяна в нашата тромава, а не рядко и подкупна съдебна система, която трябва да следва законите и да защитава националните интереси, а не икономически и политически вкусове на управляващите.
- Къде сгрешиха опозиционните партии, че почти 20 години ДПС да бъде нарочено за балансьор, без който да не може да се направи правителство?
- Проблемът е, че вълната на промените след 1989 година извади на повърхността твърде много абсолютно несъстоятелни хора, които поеха управлението на страната. Техните отличителни черти са конформизмът, националната безотговорност, лакомията да се граби и разпродава държавата, съчетани с безхарактерност и раболепие към Високата порта и към новите ни западни "покровители". По този начин вкараха в държавния организъм изключително опасен злокачествен тумор, какъвто е турската пета колона ДПС. И до този момент някои от тях продължават да кокетират и ухажват антибългарската партия в името на властта.
- Докъде стигна сигналът срещу нелегални ислямистки организации у нас, който заедно с лидера на АТАКА Волен Сидеров подадохте до ДАНС?
- Няма видим белег, че там са сериозно обезпокоени от този сигнал. А той не е единствен. В редица изказвания на Волен Сидеров, в десетки разследвания, публикувани във в. "Атака", сме доказвали с неопровержими факти и документи, че България се е превърнала в удобен пристан за една дузина фундаменталистки терористични организации. Те обикалят т. нар. смесени райони и Родопите с благословията на ДПС и Главното мюфтийство, за да проповядват догмите на радикалния ислям. И да внушават на мюсюлманите, че джихадът срещу християните е неизбежен. Точно такива организации стоят зад строежа на стотици джамии у нас - дори там, където няма мюсюлмани. С техни пари се финансират и няколко десетки тайни училища, където се изучават Коранът и догмите на Шериата. Турция и някои ислямски държави са автори на идеята за построяването на ислямския център в София, като звено от ислямската дъга. Между тях е и Саудитска Арабия, където официалното вероизповедание е уахабизмът.
- С какво реално бихте могли да сте полезен на българския народ, ако бъдете избран за депутат от квотата на патриотите?
- Ако бъда избран за народен представител, ще правя това, което съм вършил и досега: да пиша и говоря за страшната опасност, надвиснала над България: да бъде федерирана на етно-религиозен принцип, включително и чрез несекващото турцизиране на помаците. А това би било стъпка към окончателното ликвидиране на нашата държавност. Ще направя всичко необходимо за радикална промяна в законодателството, което би гарантирало националните интереси - независимо дали става дума за сигурността и отбраната или за социалната защита на населението в най-широкия смисъл на това понятие.


Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16615